Forlænger & forhøjer nuværende sponsorat 👏

“Under planlægningen af Hornbæk Idræt & KulturCenter i 2018, blev jeg inviteret til et møde i det nu nedlagte, gamle HSF-klubhus på Overvænget.

Siden da har den lokalt baserede virksomhed, Randers Kemiske Industri, været leverandør af alt i miljørigtige rengøringsartikler til Hornbæk Idræt & KulturCenter. Derfor fandt jeg det også helt naturligt både at fortsætte og forøge sponsoratet, kombineret med at HSF fortsat ønsker at handle med os”, udtaler indehaver og adm. direktør Michael Christensen.

Hos HIKC, har administrationsansvarlige Allan Kobstrup, herunder også for Hornbæk SF ligeledes kun rosende ord om bl.a. det høje serviceniveau og gode samarbejde med Randers Kemiske Industri samt virksomhedens ledelse og medarbejdere.

Som altid skal der lyde en stor tak herfra for opbakningen og vi ser frem til det fortsatte samarbejde 👍


Fakta:

Etableret i 1976 og drives fra egne lokaler på Kristrupvej 158, 8960 Randers SØ.

Egen produktion af skånsomme, hygiejniske og miljørigtige rengøringsprodukter. Derudover sælges der en bred vifte af rengøringsrekvisitter.

Leverandør til offentlige institutioner, skoler, små og mellemstore industrivirksomheder, værksteder, vognmænd, tømmerhandler, campingpladser, svømmehaller/-bade samt idrætshaller med flere.

Dag til dag levering.


Hvis du gerne vil vide mere om virksomheden, kontakt gerne Michael på tlf. 22984350 og/eller se mere – lige her!

Foto: Hans Erik Nielsen


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene