Bookning mødelokaler HIKC huset & Hornbækhallen

På denne side kan du som Træner/leder i HSF eller Randers Q booke mødelokalerne i klubhuset & mødelokalet i Hornbækhallen.

Nederst på siden kan du se de næste 90 dages bookinger. 

Husk for at kunne booke lokalerne skal man være i besiddelse at en nøglebrik til henholdsvis HIKC Huset eller til Hornbækhallen. 

Der er 3 mødelokaler på HIKC: 
1 stk. Mødelokale Albyg i HIKC huset:
Dette lokale befinder sig i HIKC huset. Her er der plads til 20 personer.
HVis man booker mandag til torsdag i tidsrummer 17:00 til 21:00 er der åbent i klubhuset. Booker man uden for dette tidsrum, skal man lave en aftale med Allan Kobstrup 40607176 for at sikre sig at man kan komme ind i klubhuset.

1 stk. Mødelokale Rema 1000 i HIKC huset:
Dette lokale befinder sig i HIKC huset. Her er der plads til 40 personer.
Hvis man booker mandag til torsdag i tidsrummer 17:00 til 21:00 er der åbent i klubhuset. Booker man uden for dette tidsrum, skal man lave en aftale med Allan Kobstrup 40607176 for at sikre sig at man kan komme ind i klubhuset.

1 stk. Mødelokale Cykelhuset: 
Dette lokale befinder sig i Cykelhuset ved parkeringspladsen. Her er der plads til ca. 16 Personer. Alle med en brik til HIKC huset har adgang til dette lokale. 

Der er et mødelokale i Hornbækhallen. 
Mødelokalet i Hornbækhallen:
Dette lokale befinder sig bagerst i cafeteriet og der kan være ca. 40 personer.  For at kunne bruge lokalet skal man være i besiddelse af en nøglebrik til Hornbækhallen samt en nøgle til kontoret. Nøglen til cafeteriet befinder sig i nøgleskabet på kontoret. 

Hvis du har brug for forplejning i forbindelse med dit møde bedes du kontakte Allan Kobstrup hvis det er i HIKC Huset eller Torben Vangsgaard hvis det er i Hornbækhallen.