Om HSF

Hornbæk Sportsforening – HSF – blev stiftet den 15 juli 1945. Foreningen har således rundet sin 70 års fødselsdag. Vi er hjemmehørende i Randers Kommune, nærmere betegnet i den vestlige bydel, som hedder Over og Nedre Hornbæk.

Klubben har i dag ca. 800 medlemmer, der er fordeler sig med ca. 400 i fodboldafdelingen og 400 medlemmer i håndboldafdelingen. Fodboldafdelingen holder til på Hornbæk Stadion og håndboldafdelingen holder til i Hornbækhallen.

HSF er en klub, der arbejder for dig og dine, der forsøger at finde glæden ved fritiden, ved at lade dig deltage i klubbens blå trøje, inden for landets to populæreste idrætsgrene. Samtidig giver vi dig muligheden for at deltage i det festlige, sportslige og kammeratlige samvær, som vi ved findes i Hornbæk Sportsforening.

Såfremt du kunne tænke dig at hører mere om klubben er du meget velkommen til at kontakte klubbens bestyrelser og ledere, og læse mere her på hjemmesiden.