Om HSF

Hornbæk Sportsforening – HSF – blev stiftet den 15 juli 1945. Foreningen har således rundet sin 70 års fødselsdag. Vi er hjemmehørende i Randers Kommune, nærmere betegnet i den vestlige bydel, som hedder Over og Nedre Hornbæk.

Klubben har i dag ca. 800 medlemmer, der er fordeler sig med ca. 400 i fodboldafdelingen og 400 medlemmer i håndboldafdelingen. Fodboldafdelingen holder til ved Hornbæk Idræt & KulturCenter (HIKC) og håndboldafdelingen holder til i Hornbækhallen.

HSF er en klub, der arbejder for dig og dine, der forsøger at finde glæden ved fritiden, ved at lade dig deltage i klubbens blå trøje, indenfor bl.a. to af landets mest populæreste idrætsgrene. Herudover tilbyder HSF en lokal løbeklub samt eSport afdeling, hvor seriøs gaming og det sociale kammeratskab nydes og spilles i god kombination med hinanden. Med andre ord – der er plads til alle. Samtidig giver vi medlemmerne muligheden for, at deltage i det festlige, sportslige og kammeratlige samvær, som vi ved findes i Hornbæk Sportsforening.

Såfremt du kunne tænke dig, at høre mere om klubben, skal du være mere end velkommen til at kontakte klubbens bestyrelser og ledere samt søge mere information her på hjemmesiden.