Mangeårig sponsor forlænger aftale under nyt navn

Ganske vist er navnet nyt, men det er de samme kompetente revisorer med base på Tronholmen, der forlænger deres sponsorat med Hornbæk SF for yderligere 3 år. De er kendt over hele byen for deres store engagement i lokalsporten – og vi taler naturligvis om det gamle Dansk Revision, som nu hedder Redmark.

”Vi er rigtig glade for vores mangeårige samarbejde, og er rigtig stolte af, at sponsoratet er blevet forlænget under deres nye navn Redmark”, udtaler klubbens sponsoransvarlige Peter Thorsen og tilføjer; ”Redmark har samtidig udvidet deres sponsorat og er nu også synlige på den nye måltavle på Volkswagen Park, og dermed er den nye måltavle fuldt tegnet”.

Selvom logoet er skiftet, er ambitionerne de samme ved det nye Redmark, der i rigtig mange år har bakket op om sporten i Hornbæk SF.

”Redmark har et fortsat ønske om at bakke op om sporten i Randers og i Hornbæk. Det er utroligt vigtigt for os, at der er mulighed for at dyrke idræt i Randers på alle niveauer, så derfor støtter vi naturligvis også op om Hornbæk SF”, udtaler Anders Hübertz Mortensen, som er Partner i Redmark.

Redmark bakker også op om Randers HK, Randers HH, Randers Q og Randers FC, som Hornbæk SF er moderklub for.

Som altid skal der lyde en stor tak herfra for opbakningen og vi ser frem til det fortsatte samarbejde 👍


Læs mere om Redmark – lige her!

💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene