Bloddonorerne Danmark forlænger sponsorat

Bloddonorerne Danmark fortsætter igen i år opbakningen til Hornbæk SF – så lad os derfor atter gøre en forskel i bydelen Hornbæk!

Næstformand Allan Borresen for Randers Bloddonorer udtaler, ”vi ønsker at bakke op om det lokale foreningsliv, ja give noget igen som tak til alle de trofaste bloddonorer vi har i Randers.  Det skal ses som en anerkendelse af det store arbejde der udføres for børn og unge i det daglige”, 

“Med denne aftale ønsker vi, at synliggøre vort virke og fortælle at vi fortsat har brug for masser af nye bloddonorer i Randers”, slutter Allan Borresen.

Som altid skal der herfra lyde en stor tak for den fortsatte opbakning og ikke mindst en stor opfordring til også at blive bloddonor ?.

Tilmeld dig lige her www.bloddonor.dk! og tag meget gerne en ven eller bekendt med, for det er med garanti lidt sjovere, når man gør det sammen! Og gør som ca. 220.000 andre i Danmark – bliv bloddonor ?

Læs også mere om Bloddonorerne Danmark ? lige her!

Lad os sammen sikre, at vi får så mange nye blodonorere lokalt her i Hornbæk som muligt, det og til stor gavn for de mange, der virkelig har brug for netop nyt blod. På forhånd tak for din hjælp ?

Bloddonorer redder liv på de danske hospitaler hver dag og er dybt afhængige af donorblod, for at kunne behandle patienter. Som bloddonor er du med til, at sikre den nødvendige blodforsyning, og du gør dermed en kæmpe forskel for mange mennesker. På linket ovenfor kan du ligeledes læse mere om at være frivillig, og hvordan de frivillige alle kæmper mod samme mål: nemlig at hverve og anerkende bloddonorer samt at informere om bloddonation ?


? Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene