Næsten 70 års samarbejde…

… mellem familien Vinderslev og Hornbæk Sportsforening 💙

“Hornbæk og Hornbæk Sportsforening (HSF) er mit hjerteblod. Jeg er barnefødt i Hornbæk, har boet her og har kontor herude. Vi har vores fundament i Hornbæk – der er vores base. Det er her, vi har det bedst”, siger Niels Vinderslev.

“Jeg har i ungdomsårene både spillet fodbold og håndbold i HSF. Derfor finder jeg og min familie det forsat helt naturligt, at bakke op om HSF´s aktiviteter”, fortsætter Niels Vinderslev.

Niels er gået i familiens fodspor på mange områder. Bl.a. hjalp far Ingvar i 1954 Hornbæk SF med kr. 100. Det viser en gammel indsamlingsliste i forbindelse med HSF´s forsøg på at skaffe penge til, at forbedre forholdene på sportspladsen ved det areal, hvor Hornbæk Skole nu ligger. Se billede nedenfor.

Heller ikke denne gang gik HSF forgæves i forbindelse med udløb af nuværende sponsoraftale. Aftalen blev både forlænget og forhøjet.

“Fra Hornbæk Sportsforening skal der lyde en kæmpe tak til familien, for den faste og fortsatte støtte hen over alle årene 👏. Det giver os ekstra muligheder for, at udvide og udvikle vores indsatser, til til gavn og glæde for alle vores næsten 1000 spillere, trænere og ledere i Hornbæk SF”, slutter sponsoransvarlig Peter Thorsen.

Fakta:

NV-Randers A/S, Overvænget 9, 8920 Randers ejes og ledes af familien Vinderslev. Lige før 2. verdenskrig blev virksomheden grundlagt af kreaturhandler Ingvard Vinderslev og er altid blevet drevet med rødder i Hornbæk. I dag er det en moderne og fremtidsorienteret virksomhed, der bl.a. driver flere større landbrug, producerer smågrise og formidler griseeksport til udlandet.

Læs mere om NV Randers 👉 lige her!

 

Billedetekst: Niels viser her indsamlingslisten fra 1954.


💙 #HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene