Dan Decor forlænger atter sponsorat med HSF

Forlænger sponsorat!

”Imponerende hvad det udvidede anlæg nu kan byde på efter modernisering og udvidelse. Et kæmpe løft for Hornbæk området, hvor alle kan mødes uanset alder og interesser.

Vi sætter nemlig rigtig stor pris på, at aktiviteterne nu i endnu højere grad end tidligere favner bredere, lige fra den store breddeidræt til flere ældre motionister og kulturelle arrangementer samt cafetilbud og sociale arrangementer. Der sikrer og giver os alle mulighed for, at mødes på et ideelt samlingssted midt i bydelen.

Ligeledes ønskes det herfra på en snarlig færdiggørelse af Hornbæk Idræt & KulturCenter med et nyt Bevægelseshus, så anlægget vil ramme endnu bredere og rumme flere udøvere, motionister og gæster for fremtiden”, lyder det Charlotte og Hans Iversen fra Dan Decor A/S.

Som altid skal der herfra lyde en stor tak for den fortsatte opbakning. Vi ser frem til, at forsætte det gode samarbejde 👏


Dan Decor A/S er en førende leverandør af løsninger til montering af solafskærmningsprodukter på alu- og plastvinduer, hvor der ikke skal bores huller i vinduesrammen. Læs mere om Dan Decor – lige her!


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene