Føtex Randers ny sponsor i HSF

Ny aftale!

“Når nye sponsorer melder sig på banen er og bliver det bare en god dag! Det kræver masser af energi og hårdt arbejde, at være en lokal attraktiv idrætsforening, hvor tilbuddene skal være mange og kvaliteten høj. Det er noget, vi alle i foreningslivet uanset tilhørssted eller funktion sigter imod, og naturligvis håber at nå i mål med. Den nye aftale er endnu en påmindelse herom og et skulderklap til de mange frivillige i HSF. Den fine aftale er allerede synligt præsenteret på vores dygtige U13 piger i håndbold”, udtaler sponsoransvarlig Peter Thorsen.

“Føtex Randers har valgt at blive sponsor i Hornbæk Sportsforening, fordi vi gerne vil bakke op om det lokale foreningsliv, ikke mindst anerkende de mange frivillige og ulønnede trænere og leders indsatser. At disses indsatser samt at det nye anlæg, så samtidig har generet et pæn forøgelse af medlemstallet er flot og fuld fortjent”, udtaler varehuschef på Mariagervej, Niels Christian Husum og varehuschef i Dytmærsken, Per Toldbod.

“Herfra skal der ligeledes lyde en stor tak til Føtex Randers for opbakningen ? og hermed en lille opfordring til at lægge vejen forbi enten på Mariagervej eller i Dytmærsken, når påskebordet skal anrettes til de kommende mange påskefrokoster”, slutter Peter Thorsen.

God Påske til alle! ??

Oplysninger om Føtex Randers på Mariagervej – ses lige her!

Oplysninger om Føtex Randers i Dytmærksen – ses lige her!


? Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene