Trofast sponsor forlænger sit sponsorat med yderligere 3 år 👏

Ny flot opbakning til Hornbæk SF 🤝🤗

Albyg ApS fortsætter sin flotte støtte til Hornbæk SF med yderligere 3 år.

Det lokale Tømrer og Snedker firma Albyg ApS, forlænger deres nuværende sponsorat i klubben med yderligere 3 år. Albyg har været sponsor i Hornbæk Sportsforening siden firmaets start i 1992, hvor stifter Erik Skovrup valgte at bakke op om Hornbæk SF og ungdommen i Hornbæk.

“Som lokalt firma er det en selvfølge, at vi bakker op om den lokale idrætsforening, hvor også mine egne børn i dag spiller fodbold. Vi er meget taknemmelige over de mange frivillige timer, der bliver lagt i klubben, og ved hvor stor en betydning det har for både vores børn og hele lokalsamfundet her i Hornbæk” udtaler nuværende ejer Thomas Skovrup, som overtog firmaet efter sin fars død i april 2020.

“Vi er utrolig stolte og sætter stor pris på, at Albyg ApS har valgt at forlænge deres samarbejde med Hornbæk SF med yderligere 3 år. Det er både som sponsor men så sandelig også som samarbejdspartner, når vi som forening har noget der skal laves på vores anlæg i Hornbæk. Albyg ApS har en meget professional tilgang til deres arbejde, som også udfører opgaverne til alles tilfredshed.” slutter Allan Kobstrup, administrator i klubben.

Læs mere om Albyg ApS 👉 lige her.


Fakta:

Albyg ApS, Gl. Viborgvej 115, 8920 Randers NV​

Firmaet udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde, køkken og bad, døre og vinduer samt tegl- og ståltage.

ALBYG tilbyder også totalentrepriser og samler derfor både tømrer, murer, maler, VVS- og elektrikerarbejde så byggeoplevelsen bliver så komplet som muligt.

De beskæftiger i dag 6 svende og 2 lærlinge i marken, og bogholder Gitte og ejer Thomas Skovrup på kontoret, og er selvfølgelig altid klar til at hjælpe med jeres byggeprojekter, om de måtte være store eller små.

Kontakt: Telefon/mail: 86407212 / mail@albyg.dk


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.