Sjæleklang forlænger støtten til Hornbæk SF

Sjæleklang fortsætter som sponsor i Hornbæk SF 🤝🤗

Klinik Sjæleklang – Sjælsro Clairvoyant Healer 🦋

”Livserfaring, både på den gode måde og den hårde måde, suppleret med en mangesidet uddannelse har ført til at jeg i min egen klinik, SJÆLEKLANG, særligt tilbyder samtaleterapi, sorgterapi og healing”, udtaler Annbritt Porup, indehaver af Sjæleklang.

Derfor er sporten også vigtig!

“At bakke op om sport og idræt, der bl.a. involverer en masse unge mennesker, giver og gør stor glæde. At se de mange udøvere, der dyrker deres sport med stor passion og engagement, vil gennem årene give dem mange gode oplevelser og stor selvindsigt. Det er også gennem denne periode samt selve livet, at den unge aktør vil forme sin tilværelse. En livserfaring der vil give rigtig meget igen, både på den gode måde og hårde måde.”

Annbritt fortæller her om en særlig episode, der forandrede hendes liv.

”En dag da jeg var i børnehaven for at hente vores søn, stoppede en ældre mand mig. Han gik og lugede i hækken op mod børnehavens legeplads. Han kommenterede de to bærbare autostole, med vores nyfødte piger i, og sagde, at det var godt der kun kom to, når jeg kun havde to arme. Jeg grinede lettere anstrengt og svarede, at hvis der havde været tre, havde vi da først haft problemer. Han kiggede på mig, med de mest intense hypnotiserende øjne og sagde, “Lille de, der findes ikke problemer – der findes opgaver.” Jeg mærkede en kuldegysning over hele kroppen, og vidste bare, at jeg havde mødt et menneske der lige nu og her, forandrede mit liv. Jeg takkede ham og gav ham ret, satte pigerne og vores søn ind i bilen og kørte mod den næste børnehave for at hente vores anden søn. Denne sætning og dette møde, forandrede hele min holdning og indgangsvinkel, på vores hverdag, og de udfordringer vi mødte. Jeg var dybt taknemmelig og ledte mange gange efter manden for at takke ham igen, og fortælle ham hvilken betydning hans ord havde haft”, slutter indehaver Annbritt Porup.

Som altid, skal der herfra Hornbæk SF lyde en stor tak for opbakningen 👍

Læs mere om Sjæleklang, historien og hvad klinikken tilbyder 👉 lige her.


Fakta:

Klinikadresse: Frederiksdalsvej 6, 8940 Randers SV.

Kontakt: mail: annbritt2008@live.dk, mobil/sms 22 87 19 30


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.