Mangeårigt frugtbart samarbejde fortsætter

Sparekassen Kronjylland fortsætter sin opbakning til Hornbæk SF 🤝🤗

I mange år, så mange at ingen rigtig husker hvornår det begyndte, har Hornbæk Sportsforening og Sparekassen Kronjylland arbejdet sammen. Der er tale om to vidt forskellige partnere, men netop derfor har de noget at tilbyde hinanden.

Hornbæk Sportsforening er en traditionsrig klub, hvor piger og drenge, unge og gamle i tusindvis siden 1945 har dyrket sport, fundet venner og skabt sammenhold. Fodbold og håndbold er de største idrætsgrene, og foreningen tilbyder også et fællesskab for blandt andet en velfungerende 60+ afdeling – kaldet Torsdagsklubben – hvor der arrangeres gåture, kortspil, cykelture, foredrag og meget andet spændende. Alt dette sker naturligvis ikke af sig selv; Kun i kraft af en stor indsats fra en stor gruppe af frivillige trænere, holdledere, bestyrelsesmedlemmer og mere til, kan foreningens uge for uge byde på gode rammer for alle medlemmerne.

Sparekassen Kronjylland er noget helt andet; En virksomhed, der skal give kunderne kvalificeret rådgivning og gode produkter – og jo altså ikke en forening båret af frivillighed. Forskellighederne til trods, er der alligevel et stort sammenfald i interesser. For begge gælder det om at have noget godt at tilbyde og et ønske om, at så mange som muligt er opmærksomme på, hvad de har at tilbyde.

”Det giver rigtig god mening for os at være sponsor i HSF. Vi støtter en fantastik klub, vi får synlighed og forhåbentlig kan det hjælpe os med at få flere nye kunder,” siger Jan Nyvang, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Nordre afdeling, og fortsætter: ”Der er også en del af vores medarbejdere, som er aktive i klubben, så med et sponsorat er vi med til at bakke op om deres aktive fritidsinteresser. Det er en ekstra gevinst for os.”

I denne omgang har Hornbæk Sportsforening og Sparekassen Kronjylland har forlænget deres mangeårige sponsorsamarbejde. Aftalen gælder til udgangen af 2025 – endnu en forlængelse fristes man til at sige – og det glæder Peter Thorsen, der er sponsoransvarlig og mangeårigt medlem af HSF.

”Sponsorsamarbejdet, og de penge vi får i klubkassen, er med til at vi i HSF kan skabe de bedst tænkelige rammer for vores medlemmer. Sparekassens sponsorat bidrager til, vi kan skabe og bibeholde en velfungerer klub – både socialt og sportsligt,” fortæller Jim Jensen, hovedformand for Hornbæk SF.

Billedtekst:
Med et håndtryk og to underskrifter på en sponsoraftale, er det fortsatte samarbejde mellem Sparekassen Kronjylland og Hornbæk Sportsforening bekræftet. Fra venstre er det Jan Nyvang, afdelingsdirektør i Nordre afdeling, Jim Jensen, hovedformand i HSF og Thomas H. Jespersen, erhvervskonsulent i Nordre afdeling

Læs mere om Sparekassen Kronjylland, Randers Nordre 👉 lige her.


Fakta:

Sparekassen Kronjylland, Randers Nordre. Mariagervej 47, 8920 Randers NV​

Stort lokalt kendskab — Vi hjælper med det økonomiske overblik. Vi ved nemlig at ro i økonomien giver ro i maven.

Kontakt: Telefon/mail: 86432211 / nordre@sparkron.dk


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.