Succes på holdfællesskab på pige siden

Holdsamarbejder er ikke altid “lutter lagkage”, men jeg er både glad og stolt over, at jeg kan berette om en god historie fra pigefodboldens verden.

Fra starten af 2019 etablerede Hornbæk SF og Hadsten SK et holdsamarbejde omfattende et hold: U14 Piger, Liga 1 (højest rangerende række under DBU Jylland). Holdet spillede under navnet Hadsten SK.

Fra efterårets start blev dette samarbejde udvidet til at omfatte to hold i U15 Piger under navnet HHQ-19. Og det må siges, at vi har fået en super god start, både organisatorisk og sportsligt.

Vores Liga 2 hold vandt sin pulje suverænt og er derfor nu rykket op i Liga 1B. Turneringen startede i søndags, hvor holdet vandt sin første hjemmekamp imod FC Silkeborg med 2-1.

Liga 1B’s øvrige modstandere er: FC Thy Piger 1, FC Thy Piger 2, Mejrup GU, Rebild Syd, Silkeborg IF Q og Viborg Q. Der venter nogle lange udebaneture mod nogle stærke hold.

Vores bedste hold i Liga 1 sluttede på en flot 2. plads i puljen efter suveræne AaB. Vi spiller nu i Liga 1A, og holdet startede deres turnering i lørdags med at vinde hjemmekampen imod Kolding Q med 3-0.

Liga 1A’s øvrige modstandere i efterårets turnering er: Fredericia KF, Haderslev FK, IF Lyseng, Team Odense Q, Vejle B og AaB. Det er bestemt et flot selskab vi er kommet i og der venter nogle lange udebaneture mod nogle meget stærke hold.

Sejt af holdet/trænerteamet, at vi er blandt de 8 bedste pigehold i Jylland👍⚽️

Træningen foregår om mandagen i HSK og om torsdagen i HSF (FirmaSporten). Tirsdag er der tekniktræning i HSF (FirmaSporten) og der er tekniktræning igen om fredagen i HSK.

Formålet med sammenlægningen har været at få to velfungerende hold samt at fastholde så mange af pigernes interesse for at spille fodbold. Det skal være både sjovt og udfordrende at spille fodbold i HHQ-19.

Holdet består af 35 spillere. 5 af spillerne er inde over henholdsvis U14 og U15 landsholdstræning og DBU samlinger.

Trænerteamet består af:
Sara Behr, Morten Skivild, Svend Aage Winther, Henrik Hagemann (fra HSK) og Mia Bak og Jakob Lerche (fra HSF).

Skrevet af
Fodboldformand i Hadsten SK
Gert Jensen