Roma Pizza ny sponsor i HSF

Kunne vi friste med lækre sprøde pizzaer, pasta- eller risretter, sandwich eller en burger?

Sådan lyder det med stor høflighed tillagt et helt naturligt servicegen fra butikken i Råsted, Hobrovej 399 i 8920. Det er netop nogle af de forhold der kendetegner Roma Pizza. Her blev det også til en snak om tidens trend og det der giver stor næring til et lokalsamfund, bl.a. mere fællesskab og en aktiv indsats fra de mange frivillige. Et sponsorat med hjertet på rette sted, men også med dyb respekt for forretningen.

Derfor glæder det os, at kunne byde Roma Pizza velkommen i sponsorrækken i HSF, hvor flere at de aktive medlemmer, allerede har smagt på varen 😋

“Den glæde som alle de frivillige har givet foreningslivets medlemmer ved etableringen af Hornbæk Idræt & KulturCenter, er med til at give børn og unge mennesker et utal af aktivitetsmuligheder i bydelen Hornbæk, det varmer mig helt ind i hjertet” fortæller ejer af Roma Pizza på Hobrovej i Råsted, Muhammet Cetin.

“Derfor falder det mig også helt naturligt, at blive sponsor for Hornbæk Sportsforening. Vi glæder os til at levere pizzaer til Hornbæk SF og alle andre borgere i Hornbæk området, så derfor ring 86 42 16 17, så står vi altid klar til at hjælpe”, slutter Muhammet.

Herfra skal der naturligvis lyde en stor tak for støtten 👏

Find menukortet i Cafe’en i klubhuset, i hallens cafeteria eller lige her, næste gang sulten og aftensmaden skal bestilles – lige her!


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene