Ret&Råd forlænger sponsorat i HSF

Forsat lokal opbakning

“Med Hornbæk Idræt & KulturCenter som base, vil vi gerne vise vores fortsatte opbakning til foreningslivet i Hornbæk Sportsforening. For os indebærer det, at klubben får mulighed for kontinuerligt, at vedligeholde og udbygge de nuværende sociale relationer og netværk der indbyder sig, i vores hastigt udviklende bydel. Vi tror på, at Hornbæk Sportsforening med sine dygtige trænere og ledere, forsat vil gå forrest i det videre forløb”, udtaler indehaver af Ret&Råd Advokater i Randers, advokat Lars Fredslund.

“Vi er utrolig taknemmelig for sponsorer med hjertet på rette sted og ikke mindst deres fortsatte virke og støtte til klubben. Det understøtter  foreningens daglige og ikke mindst vigtige arbejde for klubbens mange medlemmer, gennem de mange aktiviteter og det bredtfavnende foreningsliv. Vi må ikke længere tage foreningslivet for givet, hvorfor støtten fra det lokale erhvervsliv, og ikke mindst tilsagnet her fra Ret&Råd Advokater i Randers, netop bidrager med at tilsikre og udvikle de så vigtige rammer i Hornbæk SF. Det gavner naturligvis alle i og omkring klubben”, lyder det fra sponsoransvarlig Peter Thorsen 

Som altid skal der lyde en stor tak herfra for opbakningen 👍

Læs mere om Ret&Råd Advokater i Randers – lige her

Her kan du bl.a. læse om de hovedområder kontoret primært beskæftiger sig med, nemlig rådgivning af erhvervskunder, rådgivning af boligkøbere og sælgere samt rådgivning vedr. private forhold. Alle område kommer med individuel og specialiseret rådgivning fra advokater med flere års erfaring.


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene