Nyt fra U-10 drenge

For 1.672 dage siden fulgte jeg Anakin til fodbold for første gang – han var netop fyldt 4 år, og lettere påvirket af faderens holdninger, skulle han naturligvis starte til fodbold. Efter nogle få træninger, var jeg kommet til at række hånden i vejret, og meldt mig som hjælpetræner, og allerede efter et par måneder var jeg fuldtids træner for Hornbæks sejeste drenge. Siden da har vi delt et utal af oplevelser til både træning og kamp. Vi har øvet os på alt fra inderside afleveringer til snørebånds-binding. I er skøre, fjollede, ivrige og ind imellem pisse irriterende, men for det meste er I bare søde, og glade for at komme til fodbold, og det er lige præcist det jeg elsker ved mandage, onsdage – jeres gode humør, og viljen til at lære spillet med den lille runde..
I denne sæson har vi haft tre hold tilmeldt i hhv. A, B og C rækken – det har gjort at alle er blevet matchet på rette niveau, og vi har faktisk vundet en del mere end vi har tabt på alle tre hold. Foruden de mange kampe, har vi også deltaget i Ålborg City Cup for første gang – en stor oplevelse, hvor fodbold, kammeratskab og bland-selv-slik udgjorde fundamentet for en god tur. Vejret og maden var dog ikke på vores side, men vi forsøger igen til næste år, hvor vi skal afsted igen – om det bliver Ålborg eller et andet sted må tiden vise. Om en lille måneds tid, starter et nyt kapitel for hold og for HSF, nemlig træning på vores egen kunstgræsbane, hvilket jeg ved at drengene glæder sig meget til. Foruden træning på kunstgræs, har vi også to hold tilmeldt en kunstgræsturnering i Hinnerup, og her åbnede vi turneringen i lørdags med to sejre på hhv 7-2 og 6-3, og så kunne vi synge den samme sang som pigerne:
Hvem var det der vandt i dag, det var dem fra Hornbæk ’a, hvem er det de ikk kan slå, det er dem i hvid og blå, ååhhhhhhh HORNBÆK !!