Ny håndbold formand i Hornbæk SF

💙 Ny håndbold formand 💙

Det er med stor glæde, at vi kan nu orienterer og dermed præsenterer vores nye håndboldformand i Hornbæk SF. Med enstemmig vedtagelse, er ny formand i Hornbæk SF, Lars Lindstrøm 👏 

Lars er foreningsmand af DNA og med opvækst i ungdommens år i Hornbæk. Det er derfor en vaskeægte HSF’er, der nu også vil repræsentere klubben i forskellige henseender. Lars er allerede en del af trænerteamet i klubben og har de seneste år stået på sidelinjen for klubbens U15 piger. Lars dyrker foreningslivet og fællesskabet, og det er netop her, han vil bruge en masser af hans fokus.

Privat er Lars gift med Marie, som han har Alberte, Andrea og Augusta med. De bor i Harridslev og når Lars ikke er i hallen, er han Mediekonsulent for Jyllands-Posten i Randers. Håndbold fylder meget for hele familien, da alle 3 piger spiller håndbold. Så det bliver til mange timer rundt omkring i hallerne for hele familien.

Lars fortæller:

“Jeg glæder mig til, at fortsætte det gode arbejde, vi i håndboldudvalget har gang i. Personligt er mit fokus på den håndbold, der foregår i Hornbæk, som vi skal værne om og fremtidssikre.

Hornbæk SF har altid været garant for rigtig flot håndbold på et højt niveau, og det skal vi fortsætte med. Sammen med udvalget ønsker jeg, at være med til at skabe et fedt miljø, for alle medlemmer samt alle de frivillige i klubben. Vi arbejder allerede nu på, at blive dygtigere til at fortælle den gode historie, det vil sige det store stykke arbejde, der bliver lavet og hvem vi er. Så endnu flere får lyst til, at blive en del af Hornbæk SF.

Hornbækhallen er for mig kun gode minder!! Det var håndbolden vi samledes om, og de mange timer i hallen har kastet meget mere af sig. Når jeg den dag i dag kigger på mine nærmeste venner, er de fleste nogen, som er kommet gennem de mange år her i hallen. Det tænker man måske ikke så meget over som ungdomsspiller, men det værdsætter man i den grad som voksen! Jeg er rigtig glad for, at jeg kan give noget af det tilbage, som jeg selv i ungdomsårene har nydt rigtig godt af.

Vi ses i hallen!”

 


💙 #HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene