Nordic Digital Lab fortsætter opbakningen

Direktør og indehaver af Nordic Digital Lab i Helsted, Jan Fogsgaard Rasmussen, fortsætter sin opbakning til HSF og med følgende indskudte bemærkning i forbindelse med indgåelse af den nye aftale. ”Vidste du Peter, at vi er én af de få danske virksomheder, der er eksperter i at gøre dine billeder til dine minder?”. 

For sponsoransvarlig Peter Thorsen ledte det straks tankerne hen imod at kreere f.eks. en årsbog for pige eller drenge fodboldholdet uanset årgang, hvor billeder og de gode minder igennem sæsonen blev præsenteret på bedste vis, eller en E-sport årssæsonbog, igen med de vigtigste milepæle og minder til klubbens medlemmer, når sæsonen stod for sin afslutning. Ja, tankerne flød nærmest og er hermed givet videre.

Med ovenstående tanker in mente, skal der som altid lyde en stor tak herfra for opbakningen 👍

Billedetekst: Indehaver Jan Fogsgaard Rasmussen fra Nordic Digital Lab

Læs mere om Nordic Digital Lab – lige her!

”Lad os gøre dine bedste billeder til dine minder?

Få fremstillet en fotobog. Det kan være Barnets bog, lige fra dåb til konfirmation til bryllup eller andre specielle øjeblikke. Eller få et hvilket som helst motiv printet ud på materiale på helt op til 5 cm. tykkelse.

Fra hjemmesiden, www.dinebilleder.dk kan du sende dine fotos til os. Hvis du får brug for hjælp kan vi kontaktes på tlf. 7217-0311. Som lokal virksomhed beliggende i Helsted, betyder det bl.a., at du selv har mulighed for at afhente det færdige produkt hos os.” udtaler indehaver Jan Fogsgaard Rasmussen

💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene