Nordic Digital Lab forlænger sponsorat

Direktør og indehaver af Nordic Digital Lab i Helsted, Jan Fogsgaard Rasmussen, forlænger atter støtten til Hornbæk SF 👏

Jan udtrykker stor tilfredshed med de sidste mange års samarbejde med Hornbæk Sportsforening, hvor administrativ ansvarlig i Hornbæk SF, Allan Kobstrup ligeledes sætter stor pris på virksomhedens fleksibilitet og høje serviceniveau. En stærk og moderne samarbejdspartner, som i dag printer på næsten alt. 

Som mange øvrige sponsorer og samarbejdspartnere, følger Jan ligeledes med i klubbens absolut største ønske netop nu, som i øvrigt også gælder for hele lokalområdet, at planerne for en færdiggørelse af anlægget på Gl. Viborgvej med et Bevægelseshus snart forbliver en realitet.

“I HSF er vi naturligvis stolte over den fortsatte opbakning og glæder os til det videre samarbejde 👍“, lyder det fra en glad sponsoransvarlig Peter Thorsen.

Læs bl.a. mere om Nordic Digital Lab – lige her!

Billedetekst: Indehaver Jan Fogsgaard Rasmussen fra Nordic Digital Lab

Fakta:

Nordic Digital Lab ejet og drevet af Jan siden 2007. Producerer fotoprint, tryksager, alle former for skilte, bl.a. bannere, plakater, til messesystemer.

Produktionen foregår fra egne lokaler i Helsted, hvilket bl.a. betyder, at du selv har mulighed for at afhente det færdige produkt hos os. Kontakt gerne Jan på tlf. 2015-1494 eller mail jr@nordicdigitallab.dk

Fra hjemmesiden, www.dinebilleder.dk kan du også sende dine fotos til os og få fremstillet en fotobog efter egne ønsker. Får du brug for hjælp eller har andre ønsker kan vi kontaktes på tlf. 7217-0311.

 

💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene