Forlænger støtten til Hornbæk SF

Forlænger støtten til Hornbæk SF 🤝🤗

“Jeg er selv foreningsmenneske og ved hvad der kræves, for at fastholde børn og unge mennesker i foreningslivet. Oveni glæder det mig at høre om gode medlemstal i HSF fodboldafdeling. Derfor er det også helt oplagt, at forlænge Bankens sponsorat med endnu et år”, udtaler områdedirektør Peter Møller fra Djursland Bank 👏

“Det er atter glædeligt, når vi gentagne gange hører fra lokalområdets beboere og nuværende sponsorer, at man i Hornbæk Sportsforening gør det godt. Vores medlemstal er stadig flotte, hvilket også gør, at vores mange børn og unge får mange gode sportslige oplevelser, sideløbende med flere hyggelige sociale arrangementer, der skaber basis for stor sammenhold i klubben og ikke mindst på tværs af hinanden.

Det forpligter jo i alle henseender og kræver mange kræfter fra at stort antal frivillige. Derfor er det atter glædeligt, når sponsorer forlænger deres aftaler med HSF, så vi til stadighed kan fortsætter og opretholde de gode rammer for alle i og omkring vores store forening. Det er af særdeles stor betydning. Der skal naturligvis også lyde en stor tak for den fortsatte støtte til Djurslands Bank 👍”, slutter sponsoransvarlig Peter Thorsen.

Læs mere og find alle oplysninger om Djurslands Bank 👉 lige her!

 

💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene