Gratis indgang til skæbnekamp for Randers FC mod Helsingør den 13. maj kl. 12.00

Kære spillere og forældre i Hornbæk SF
 
Randers FC inviterer alle Hornbæk SF´s medlemmer og en ekstra deltager gratis med til fodbold søndag den 13. maj kl. 12.00.
Vi skal hjælpe med til at Randers FC ikke rykker ned!
 Det spidser til for Randers FC, og playoff-kampene om at undgå nedrykning nærmer sig. Den første runde i bestræbelserne på at klare frisag afvikles søndag den 6. og søndag 13. maj. Du bedes derfor sætte et stort kryds i kalenderen søndag den 13. maj kl. 12.00hvor vi i fællesskab sidder på stadion for at sikre at Randers FC kommer godt vej i første nedrykningsrunde mod Helsingør  – med en samlet sejr er  Randers FC således sikker på ikke at rykke direkte ned, men er som min. sikret to kampe mod det hold der ender som nr. 3. i 1. division.
 
 Som ungdomsspiller, træner og leder i HSF får du også mulighed for at invitere en gæst med. Du skal tilmelde dig ved din træner om med hensyn til om du deltager med en eller to personer. 
Randers FC reserverer et område på stadion således hele klubben sidder samlet.  Der er sidste frist for svar på lørdag den 5. maj. 
Seniormedlemmer kan også komme gratis til playoffkampen også her gives besked til din træner.
 
Billetter bliver udleveret ved Randers FC´s klubhus fra ca. 11.15 til 11.45 af diverse ledere fra HSF fodbold og håndbold .
 
Facebook Comments