Forankret i lokalsamfundet.

Hovedsponsorat ✔️

I Hornbæk Sportsforening er vi utrolig stolte og glade over, at kunne præsentere alle i og omkring Hornbæk SF samt bydelen for en fantastisk samarbejdsaftale for de kommende 3 år med Volkswagen Randers.

”Det har altid været en del af vores virksomhed – ikke blot med ord – men ved handling at understøtte alle de frivilliges indsatser i foreningslivet” siger Henrik Poulsen, direktør og ejer af Volkswagen Randers og Grenå.

Han siger videre ”Vi vil gerne være en virksomhed man er begejstret for, både som kunde og medarbejder. Når jeg ser hvilke indsatser og resultater i de frivillige og ulønnede foreningsmennesker i Hornbæk har ydet, og yder fortsat, finder jeg det helt på sin plads at bakke op, også økonomisk”.

 

Peter Thorsen, sponsoransvarlig i Hornbæk Sportsforening fortæller om et mere end 20-årigt langt samarbejde blev indledt da Henrik med familien flyttede til Hornbæk. Det begyndte med tøjsponsorater og bandereklameskilte, udviklede sig med støtte til særlige aktiviteter og navn til det tidligere fodboldanlæg på Overvænget i O. Hornbæk.

Ved flytningen til det nye anlæg på Hornbæk Idræt & KulturCenter, fulgte navnet, Volkswagen Park med som fremtidig benævnelse af fodboldbanerne.

 

Men det var ikke nok for direktør Henrik Poulsen. Han ville mere, han ville gerne være hovedsponsor for Hornbæk Sportsforening, og sådan blev det. Der er derfor indgået en 3 års samarbejdsaftale mellem VW Randers og HSF, tæt på et sekscifret beløb pr. år. 👏 👏

Peter Thorsen udtaler ”Vi er på én tid stolte over opbakningen og samtidig ydmyge i forhold til den tillid, vi bliver vist – det forpligter. Vi håber også lokalbefolkningen og foreningsmedlemmerne på sin egen måde vil gøre gengæld”

 

Henrik Poulsen har en opfordring med baggrund i VW´s store salg af elkøretøjer. ”Skynd jer at få en el ladestation opstillet på HIKC, det vil være et hit og et godt signal at sende til omgivelserne”, slutter Henrik Poulsen. 


Læs mere om VW Randers og alle de nye person- og varebiler, herunder el-biler samt nyere brugte biler – lige her!

 

💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.