Føtex fortsætter som sponsor i HSF

Fornyet aftale!

“Føtex Randers har valgt at fortsætte som sponsor i Hornbæk Sportsforening, fordi vi gerne vil bakke op om det lokale foreningsliv, ikke mindst anerkende de mange frivillige samt de ulønnede trænere og leders indsatser.

At disses indsatser og det nye anlæg så samtidig har generet en stor forøgelse af medlemstallet, er flot og fuld fortjent”, udtaler varehuschef på Mariagervej, Niels Christian Husum og varehuschef i Dytmærsken, Per Toldbod.

“Herfra skal der som altid lyde en stor tak til Føtex og begge varehuse for den fortsætte opbakning. Denne gang er det fodboldsafdelingens yngre old boys, som er blevet tilgodeset og her behørigt iført det nye flotte spillersæt 👏. Og som nævnt ved første sponsoropslag for et års tid siden – skal der også denne gang lyde en lille opfordring herfra, til at lægge vejen forbi enten på Mariagervej eller i Dytmærsken, når indkøbet skal klares”, slutter sponsoransvarlig Peter Thorsen.

 

Fakta:

Føtex er beliggende på Mariagervej 175 og Dytmærsken 14 i Randers. Varehusene ledes hhv. af varehuschef Niels Christian Husum og varehuschef Per Tolbod. Føtex varehusene er ejet af Salling Koncernen, med hjemsted i Århus.

Oplysninger om Føtex Randers på Mariagervej – ses lige her!

Oplysninger om Føtex Randers i Dytmærksen – ses lige her!

 


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene