Flere PIGER på Hornbæk SF nye fodboldanlæg

I forbindelse med ibrugtagen af den nye kunstgræsbane og græsbanerne på Gl. Viborgvej 50, har Hornbæk Sportsforening fulgt Randers Kommunes og DBU´s opfordring om at få flere piger i gang med at spille fodbold. I dag har HSF U10 og U15 pigefodbold. Efter sommerferien rykker de to årgange op i U11 og U16.

Efter sommerferien vil der blive startet pigefodboldhold op i

U6 (født 2015 og 2016))

U7 (født 2014)

U8 (født 2013)

U9 (født 2012)

Frank Bjerregaard, Ungdomsformand, er rigtig glad for at klubben har mulighed for at tilbyde fodboldtræning for flere pige årgange.  Hornbæk SF vil meget gerne være med til at udbrede kendskabet til pigefodbold, og være med til at skabe en mulighed for at kunne spille pigefodbold op gennem alle børne- og ungdomsår.

I forbindelse med opstarten i august måned, har Hornbæk SF lavet aftale med følgende trænere:

Portræt af de nye trænere. :


Jesper Dalum bor sammen med sin kone og fire piger i Helsted, hvor 2 af dem spiller fodbold og til den kommende sæson vil spille i Hornbæk SF. Til daglig arbejder han som konsulent med IT og Økonomi. I fritiden har han været træner for pigehold i årgange U4/U6 til U9/U10 de seneste 4 år. Når tiden er til det spiller han stadig fodbold på serie niveau.

 

Jesper Poulsen bor i Hornbæk med sine to piger, som begge spiller fodbold, i den kommende sæson vil de spille på hold i U6 & U9 piger i Hornbæk SF. Jesper arbejder som salgschef ved DLG og har de seneste 2 år trænet pigehold i årgang U4/U6 samt U7/U8.

De 2 trænere ligger stor vægt på at skabe et stærkt sammenhold mellem pigerne på det enkelte hold og årgang, men også styrke det sociale sammenhold samlet i klubben på tværs af årgange.

Klubber byder velkommen til Jesper og Jesper og ser meget frem til at få rigtig gang i pigefodbolden.

Såfremt der er spørgsmål, så kan de rettes til ungdomsudvalgsformand Frank Bjerregaard, mail frankbjerregaard@jubii.dk

Link til indmeldelses i Hornbæk SF – fodbold: https://hsf-randers.dk/medlemskab/indmeldelse/