Værdier

Esports afdelingen i HSF
HSF Esport er en af de nye grene i den store vifte af idrætter som tilbydes i Hornbæk SF. I 2017 startede vi op som den første forening med Esport i hele Randers kommune, og siden da må man sige at det har taget fart. Allerede nu har vi haft utallige spiltitler på skemaet, og det er vi glade for! I HSF Esport har vi en stor ambition om at nedbryde fordommene om hvad en ”Gamer” eller Esports udøver i virkeligheden er. For hvad er en Esports udøver egentlig? Hos HSF Esport er vores kerneområder det sociale samvær, sundhed og ikke mindst at dygtiggøre sig inden for sit spil. Vi skal lære at alt hvad vi sidder derhjemme foran skærmen og siger ind i en mikrofon, har en modtager i den anden ende og det at eleverne mødes fysisk, er i sig selv en rigtig god øvelse i netop dette. De lære at give konstruktiv kritik, at kunne samarbejde med mange nye ansigter, og vidensdele med hinanden.

Vi har i en længere periode været i tæt kontakt med DGI og DIF om hvordan man kan integrerer mere sundhed i Esporten mens vi bibeholder respekten for Esportens grundværdier. Vi har stort fokus på at lave en masse lege / udfordringer som relatere sig til spillende som de spiller.

Esporten vil være en sportsgren som adskiller sig fra det fleste andre idrætter med konstant udskiftning af interessante spil. Vi vil altid forsøge at være på dupperne, og fange det som er de mest populære spil og tilpasse vores udvalg efter det.