Dannevang Auto ny sponsor i Hornbæk SF

Ny sponsor i HSF med særligt sponsorat 👏

“Vi har selv bygget vores forretning op helt fra bunden af. Ord som tryghed, trivsel, ansvarlighed, miljøhensyn og at gøre en forskel er helt afgørende for os. Vi giver et bidrag til Plant et Træ i Danmark efter hvert gennemført serviceeftersyn. Det svarer til at der plantes et træ i Danmark pr. serviceeftersyn.

Utroligt mange frivillige indenfor sportens verden leverer masser af tryghed og trivsel til deres mange medlemmer. Det vil jeg gerne bakke op om. Derfor er jeg blevet ny sponsor i Hornbæk Sportsforening, for derved at understøtte den indsats foreningens dygtige trænere og ledere yder i hverdagen”, udtaler indehaver af Dannevang Auto, Dennis Lundgren.

“Når nye sponsorer som Dannevang Auto melder sig på banen, er og bliver det bare en god dag! Det kræver masser af energi og hårdt arbejde, at være en lokal attraktiv idrætsforening, hvor tilbuddene skal være mange og kvaliteten høj. Det er noget, vi alle i foreningslivet uanset tilhørssted eller funktion sigter imod, og ikke mindst håber at nå i mål med. Derfor er nye aftaler som denne også en påmindelse om og et skulderklap til de mange frivillige i Hornbæk SF, når der ude i lokal- & nærområdet skæves positivt til os”, udtaler sponsoransvarlig Peter Thorsen.

Sponsoransvarlig Peter Thorsen takker for opbakningen og de fine tanker bag sponsoratet 👏

Læs mere om Dannevang Auto – ses lige her!

Her kan du læse mere om, hvad Dennis & Co. tilbyder af bl.a. bilkøb, leasing og værkstedsydelser samt service på bilen 👍


💙 Bak op om vore sponsorer, de bakker op om Hornbæk Sportsforening!

#HornbækSF #StøtVorSponsorer #MedBlåtBlodiÅrene