Dagens kamp: VSK Aarhus vs. HHQ-19 (L1)

Ovenpå en umådelig lang fodboldtørke, oprandt dagen endelig, hvor vi igen skulle ud og vise “HHQ-flaget” frem (Holdsamarbejde mellem HSF og HSK’s U15 piger).

I vores første kamp i DBU Miniturneringen skulle vi møde VSK Aarhus på deres lettere langhårede hjemmebane på Vejlby Centervej. 

VSK skal, ligesom os selv, spille i landets bedste række efter sommerferien (Liga1) og både trænere og spillere var derfor noget spændte på at se, hvad de havde at byde på rent fodboldmæssigt. 

Vi havde i dagens anledning fået forstærkning af Alma som til dagligt spiller i Randers Freja. Sille havde lovet at ta’ målet i første halvleg (vi søger fortsat med lys og lygte efter en fast målmand til holdet 😬)

Fra dommerens første fløjt pressede HHQ-pigerne hårdt på og havde allerede efter få sekunders spil kampens første store chance. 

Efter blot 5 minutters spil resulterede vores massive presspil i et flot mål af Løvschall efter rigtigt flot forarbejde og assist af Brund

7 minutter inde i kampen, opfanger vi bolden på VSK’s banehalvdel. Mie ser at VSK-målmanden er gået langt ude af sit mål og sender derefter et langskud ind over hende og scorer til 0-2.

9 minutter inde i kampen sender Maja en rigtig flot bold afsted til Løvschall, som herefter scorer sit andet mål i kampen. 0-3.

Vores midtbane og bagkæden hang superfint sammen idag og fik optrevlet samtlige af VSK’s få forsøg på at komme igennem. Spillet var roligt og velovervejet men med højt tempo. 

26 minutter inde i kampen sender Alma en rigtig flot assist ind over VSK’s forsvar. Bolden lander direkte for fødderne af Laura som er trukket med helt frem og sikkert sender os på 0-4.

32 minutter inde i kampen scorer Mie atter på et flot langskud. 0-5, hvilket også bliver 1. halvlegs resultat.

I halvlegen justerer / eksperimenterer trænerteamet lidt, hvilket sammenholdt med den store føring og det meget varme vejr gør at vi går lidt ned i kadence. Løvschall overtager “frivilligt” målmandshandskerne i 2. halvleg. 

VSK kommer en smule mere med i kampen dog uden på noget tidspunkt at blive farlige. Efter 62 minutter bryder Maja flot igennem på højre kant og serverer herefter en lækker assist for fødderne af Mie. 0-6

Efter 64 minutter lukker og slukker Mie med et godt mål efter en super solotur igennem VSK’s efterhånden hårdt prøvede forsvar. Kampen ender 0-7 til HHQ -og det ser ud som om at vores piger alligevel ikke helt har glemt hvordan man spiller fodbold i Coronapausen. 

Rigtigt flot kamp af pigerne som alle skal have stor ros for deres gejst og indsats 😉⚽️🇩🇰

Video af kampen filmet af Henrik Paustian.

http://vbvh.dk/video/u15-liga1a-vsk-mod-hhq19-0-7/