Lokal støtte forlænger sponsorat med 3 år

Nyt classic sponsorat ✔️

Tømrermester Thomas Skovrup udtaler, ”som lokal håndværksvirksomhed i snart 30 år, har både min familie og jeg været med på en spændende rejse for Hornbæk området. Jeg er selv opvokset i Hornbæk, og har gennem hele mit liv kunne følge udviklingen området har været i. Her er sket rigtig mange gode ting, siden jeg havde min gang i både børnehave og skole her.

Projektet med HIKC er dog alligevel noget af det mest spændende og ambitiøse i nyere tid her i Hornbæk. Derfor finder vi det selvfølgelig også helt naturligt, fortsat at bakke op om det nye og flotte Hornbæk Idræt & KulturCenter, samt Hornbæk SF der er tilknyttet. Vi har valgt at forlænge vores nuværende aftale med 3 år via et Classic sponsorat, og udvider med bl.a. et tøjsponsorat.

Jeg er anden generation i familiefirmaet Albyg, og da muligheden opstod for at købe en gammel gård midt i det skønne Hornbæk, var vi ikke i tvivl. Her skulle vores lille familie drive firmaet videre fra. Vi er ikke rykket langt fra vores gamle adresse på Viborgvej 108 til nu Gl. Viborgvej 115, og den lokale støtte fra Hornbæk borgerne er stadig overvældende. Vi er ekstra glade hver gang, vi får lov til at hjælpe med et lokalt projekt, om det så er en ombygning til flere millioner eller en justering af en dør, så står vi klar til at hjælpe.

Vi håber snart tingene normaliserer sig, så alle i Hornbæk kan få glæde af de flotte faciliteter. Vi har en datter på 6 år, der har savnet fodbold rigtig meget her i nedlukningen, så det er skønt at se hende afsted igen på de flotte baner. Der er ingen tvivl om, at hele projektet er en kæmpe gevinst for hele Hornbæk området”.

Billedetekst: Tømrermester Thomas Skovrup fra Albyg foran HIKC Huset.

Tak for opbakningen  👏👏

“Nu kan vi gøre endnu mere for at give vores yngre medlemmer i klubben gode vilkår, det være sig både på det sportslige og sociale plan. Vi vil også gerne gengælde opbakningen ved at opfordre til at handle med Albyg og alle vores øvrige sponsorer, under mottoet: Støt vores sponsorer, de støtter os”, lyder det fra Sponsoransvarlig Peter Thorsen i Hornbæk SF.

Læs mere om Albyg – lige her!