1-2-3-4 vi er verdens bedste pi’er, ååhhhhhhh HORNBÆK !!

Sådan har vi nu sunget siden den første august 2018, hvor vi startede U9 pigeholdet op. Til første træning mødte 6 piger op, og vi hyggede os i sommersolen (kan I huske sommeren 2018, hvor solen skinnede hver dag, og hvor tropenætterne stod i kø).
Nu er der gået halvanden sæson, og vores 6 piger er blevet til 17, og vores ene hold er blevet til to. Træningsiveren er fortsat stor, og pigerne kommer stort set til træning hver gang, men når man spiller pigefodbold er det ikke fodbolden der er det vigtigste – det er kammeratskabet, samværet og de sociale relationer. Således har vi foruden træning og kamp været til fælles overnatning, i biografen, på besøg på Randers Stadion og meget mere.
Højdepunktet kom lige op til sommerferien 2019, hvor vi tog til Ikast Cup – 3 dages fodboldstævne med overnatninger på den lokale skole, pizza-hygge, højtlæsning, og nååh ja: 6 sejre i lige så mange forsøg, og en meget velfortjent førsteplads. Denne tur, skal vi helt sikkert gentage i 2020 ! Så kære Alberte, Amalie, Cornelia, Frida, Ida, Josephine, Karen, Karoline, Laura, Maise, Malou D, Malou I, Mikkeline, Nanna, Sophia, Vega og Zehnia – TAK for sangene 

I skal heller ikke snydes for min yndlingssang, som I heldigvis synger ret tit:

Hvem var det der vandt i dag, det var dem fra Hornbæk ’a, hvem er det de ikk kan slå, det er dem i hvid og blå, ååhhhhhhh HORNBÆK !!